Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu “Mezunlarla Söyleşi” Programı Düzenledi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Çocuk Gelişimi Programı tarafından “Mezunlarla Söyleşi” programı düzenlendi.

 

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı SHMYO Çocuk Gelişimi mezunu Kar Tanesi Çocuk Üniversitesi Gündüz Bakım Evi Kurucu Müdürü Nur Karahan Gürleyük ’ün konuşmacı olduğu programa SHMYO Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Funda Evcili ve öğrenciler katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan SHMYO Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Funda Evcili, “Bu etkinliğin amacı, okulumuz mezunlarını ve öğrencilerini aynı ortamda bir araya getirmek, kurumsal aidiyet hissini artırmak ve fikir paylaşımında bulunma kültürünü geliştirmektir. Mezunlarımızın başarı öykülerini siz öğrencilerimizle paylaşarak motivasyonunuzu, geleceğe dair umutlarınızı, kendinize olan inancınızı artırmayı bir öncelik olarak görüyoruz. Bununla birlikte Üniversitemiz Stratejik Planında da ele alındığı üzere mezunlarla işbirliğini, yardımlaşmayı ve dayanışmayı artırmaya yönelik çalışmalar yapmayı, bu kapsamda yapılan etkinliklerin sayısını da artırmayı hedefliyoruz.” dedi.

 

Açılış konuşmasının ardından söz alan Gürleyük, “Başarı tesadüf değildir. Başarılı insan, isteklerini anlayıp, hedeflerine ulaşmak için çaba harcayandır. Asla vazgeçmeden çaba harcamaya devam edendir. Ben sizler gibi bu sıralarda otururken ne yapmak istediğime karar vermiştim. Mezun olduktan sonra da beni hayallerime götürecek ve mesleki yeterliliğimi geliştirecek faaliyetlerde bulunmaya devam ettim. Çok çalıştım, sabrettim ve mücadele ettim. Mezun olduktan yaklaşık 5 yıl sonra kendi gündüz bakım evimi kurdum. Beni vazgeçirmek isteyen ve başarısız olacağımı düşünen herkese kulaklarımı tıkadım ve yoluma devam ettim. Bugün 38 çocuğun kayıtlı olduğu, sizler gibi meslektaşlarıma istihdam alanı sağlayan, staj yapma konusunda tekliflerinize de yanıt veren bir noktaya geldim.” şeklinde konuştu.

 

Söyleşi öğrencilerden gelen soruların cevaplanmasının ardından Doç. Dr. Evcili tarafından Nur Karahan Gürleyük’e teşekkür belgesi verilmesi ile son buldu.
 



Haber Tarihi : 25.05.2022

AYLARA GÖRE HABERLER