“Sünnet-i Seniyyenin Hayatımızdaki Yeri ve Önemi” Paneli Düzenlendi

 İlahiyat Fakültemiz ve Genç Ortam Kulübü’nün iş birliği ile “Sünnet-i Seniyyenin Hayatımızdaki Yeri ve Önemi” isimli panel düzenlendi.

Üniversitemiz Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda gerçekleştirilen programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven, KYK İl Müdürü Erdoğan Tunç, Genel Sekreter Yardımcısı Alper Duran, Safa Derneği Başkanı Levent Kasapoğlu, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan panelin açış konuşmasını yapan Prof. Dr. Ataseven, “Bugün Peygamber Efendimiz’in güzel örnekliğini çok değerli hocalarımızdan dinlemiş ve hatırlamış olacağız. Onlara şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi.

 Açış konuşmasının ardından panele geçildi. Oturum başkanlığını İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Doğan’ın yaptığı panelin panelistleri ise İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Ağırman, İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Tasavvuf Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadir Köse, İlahiyatçı-Yazar Ali Ramazan Dinç, Araştırmacı-Yazar İdris Kocabaş, Araştırma-Yazar Fatih Çınar oldu.

 Panelistler sünnetin hayatımızdaki yeri ve önemi üst başlığı üzerinden Peygamberimizin hayatından örnekler sunarak sunumlarını gerçekleştirdiler.



Haber Tarihi : 25.12.2017

AYLARA GÖRE HABERLER