Üniversitemizde Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Resim Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencileri resim sergisi düzenledi.

Üniversitemiz Kültür Merkezi’nde açılan sergiye Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Ali Taşkın, Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aksu, öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Sergi açılışının ardından Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından konser düzenledi. Konserde birbirinden güzel eserler seslendirildi.

Konserin ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Taşkın öğrencilere çiçek hediye etti.

Haber Tarihi : 28.11.2017