Sanayi ve Teknoloji Bakanı Cumhuriyet Teknokent’i Ziyaret Etti

Türkiye’de en iyi gelişen teknokentler arasında ikincilik ödülüne layık görülen Cumhuriyet Teknokent’in  Kuluçka ve AR-GE binasını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve protokol üyeleri ziyaret etti. 


Ziyarette Bakan Mustafa Varank Cumhuriyet Teknokent bünyesinde AR-GE çalışmalarını yürüten firma temsilcileriyle ayrı ayrı görüşerek Türkiye’nin prestij projesi olan dünyanın en büyük hava limanı özelliğini taşıyan İstanbul Hava Limanı’na kurumsal yazılım altyapı desteği sağlayan Detay Soft firmasını ziyaret ederek firma yetkilisinden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Varank, ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerine sağlam adımlarla yürümek için bilime ve teknolojiye verilen destek ve çalışmalarla mümkün olacağına, gençlerimizin kendilerini bu yolda geliştirmesi gerektiğinin altını çizdi.
Bakan Varank ve beraberindekiler veteriner medikal üzerine çalışma yapan firmayı da ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette Bakan Varank, gençleri de unutmayarak onları araştırmaya ve öğrenmeye teşvik etmek adına birtakım bilimsel materyal hediye etti.

Ziyaret toplu fotoğraf çekinmesinin ardından son buldu.
 



Haber Tarihi : 23.03.2019

AYLARA GÖRE HABERLER