Cumhuriyet Teknokent ve Yeni Hastane İnşaatı Ziyaret Edildi

Cumhuriyet Teknokent Yönetim Kurulu toplantısına katılmak için Sivas Cumhuriyet Üniversitesini ziyaret eden Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Cumhuriyet Teknokent ve yeni hastane inşaatını da gezerek Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız’dan bilgi aldı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin de katıldı.

Gerçekleştirilen toplantının ardından Rektör Prof. Dr. Yıldız öncülüğünde ilk olarak Cumhuriyet Teknokent gezildi. Gezi esnasında Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren firma yetkilileri yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Son olarak Yeni Hastane inşaatı gezildi. Vali Şimşek, Rektör Yıldız’dan inşaatın son durumuna dair bilgi aldı.

Haber Tarihi : 03.08.2022