Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Kangal Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ)Kangal Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Kangal Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Salih Yüksek ve akademisyenler katıldı.

Eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Salih Yüksek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Rektör Prof. Dr. Yıldız, 2020-2022 yılları arasında dr. öğr. üyesi kadrosuna ataması yapılan Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Kurt’a belge takdiminde bulunarak, cübbesini giydirdi.

Ardından Rektör Prof. Dr. Yıldız, idari personel ile bir araya gelerek görüş ve taleplerini dinledi.

Haber Tarihi : 29.11.2022