Şarkışla Aşık Veysel MYO Özel Öğrencilere “Benim Güzel Pabuçlarım” Tiyatro Oyunu Sergiledi

Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı koordinatörlüğünde ilçedeki anaokulu öğrencileriyle özel eğitim sınıfı öğrencileri için “Benim Güzel Papuçlarım” adlı tiyatro gösterisi gerçekleştirildi.

Âşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi’nde gösterimi yapılan tiyatro oyununa Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Belediye Başkanı Yardımcısı Cihat Gündoğdu, Âşık Veysel Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu, akademisyenler, okul müdürleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Meslek Yüksekokulu öğrenciler tarafından hazırlanan programda tiyatro gösterisinin ardından Atatürk İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileriyle çocuk gelişimi programı öğrencilerinin birlikte sergiledikleri zeybek oyunu izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Tiyatro oyununa öğrencilerin yanı sıra öğrenci velileri de büyük ilgi gösterdi.

Haber Tarihi : 21.05.2018