Erasmus Plus+ Personel Hareketliliği Devam Ediyor

Erasmus Plus+ kapsamında yurt dışından Üniversitemize personel ve öğrenci hareketliliği devam ediyor.

Erasmus Plus+ kapsamında Etiyopya’dan Üniversitemize gelen değişik üniversitelerin personeline düzenlenen Sivas gezisi öncesi bir açıklama yapan Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Ali Aksu, “Bugün Etiyopya’dan hem akademik hem idari 7 personel Erasmus + kapsamında üniversitemize geldiler. Yaklaşık bir hafta misafirimiz olacaklar. Geçen hafta da Bosna ve Kosova’dan misafirlerimiz gelmişti, hâlen buradalar. 7 Mayıs’tan itibaren Etiyopya, Fas, Tunus, Kırgızistan ve Rusya’nın değişik üniversitelerinden yedi hoca ve idari personel daha Erasmus+ kapsamında Üniversitemizi ziyaret edecekler. Uluslararası İlişkiler Ofisi olarak biz Rektörümüzün de belirttiği gibi uluslararası ilişkilere önem veriyoruz. Bu kapsamda misafirlerimize hem şehrimizi hem de Üniversitemizi tanıtmaya çalışıyoruz.” dedi.

Haber Tarihi : 04.05.2018