Rektörümüz Yıldız Ankara'da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç ile birlikte Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, TBMM ve Millî Eğitim Bakanlığına giderek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
 
Ziyaretler kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, Yardımcısı Prof. Dr. Kılıç ile birlikte Millî Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Yıldız Bakan Yılmaz ile bir süre görüşerek Üniversitemiz ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Rektör Prof. Dr. Yıldız ayrıca Bakan Yılmaz ile birlikte Cumhuriyet Üniversitesi hakkında istişare yaparak kendisiyle görüş alışverişinde bulundu.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Millî Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz ise Rektör Prof. Dr. Yıldız ve yönetimini tebrik ederek Üniversitemizin Sivas için önemine değindi ve Rektör Prof. Dr. Yıldız ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
 
Rektör Prof. Dr. Yıldız ayrıca Millî Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz’ın Danışmanı İbrahim Yasak ve İşkur Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahim Şenocak’ı da ziyaret ederek Üniversitemizin çalışmaları hakkında kendilerine bilgi verdi.
 
Rektör Prof. Dr. Yıldız ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kılıç daha sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne geçerek Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Metin Kıratlı’yı ziyaret etti. Ziyarette Rektör Prof. Dr. Yıldız, Genel Sekreter Yardımcısı Kırat’lı ile sohbet ederek Üniversitemiz hakkında bilgi verdi.
 
Ziyaretten ve iyi dileklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Yıldız’a teşekkür eden Genel Sekreter Yardımcısı Kıratlı, Rektör Prof. Dr. Yıldız ve ekibini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
 
Sivas Milletvekillerini Ziyaret
 
Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç ile birlikte daha sonra Sivas Milletvekilleri Habib Soluk, Selim Dursun ve Ali Akyıldız’ı da ziyaret etti. Ziyarette Rektör Prof. Dr. Yıldız Üniversitemiz ve çalışmalar hakkında Milletvekilleri Dursun, Soluk ve Akyıldız’a bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetlerini belirten Sivas Milletvekilleri, Rektör Prof. Dr. Yıldız’ı ve ekibini tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilediler.
 
Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Duman ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tan’ı Ziyaret
 
Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız Ankara temasları kapsamında Maliye Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ömer Duman ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Adnan Tan’ı da ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yıldız Duman ve Tan ile karşılıklı görüşerek Üniversitemiz hakkında bilgi verdi. Müsteşar Yardımcıları Duman ve Tan ziyaretten duyduğu memnuniyetlerini dile getirerek Rektör Yıldız ve yönetimini tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.



Haber Tarihi : 06.10.2016

AYLARA GÖRE HABERLER