Ticaret Bakanlığı’ndan "Bilimsel Çalışma Ödülü" Üniversitemize

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Sefer Darıcı, Ticaret Bakanlığı tarafından ödüle layık görüldü.

Dr. Öğr. Üyesi Darıcı'nın "Tüketici Marka Tercihinin Eşikaltı Görsel Uyaranlar ile Manipülasyonu" başlıklı doktora çalışması 23’üncü Tüketici Ödülleri kapsamında seçici bilim kurulu tarafından "Bilimsel Çalışma Ödülü" almaya hak kazandı.

Ticaret Bakanlığı’nın yaptığı açıklamada, “Tüketicinin korunması ve bilinçlendirilmesi ile yasal haklarını kullanması konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan firmaların ve tüketici hukuku veya tüketicinin korunması ile ilgili bilimsel çalışmaların teşvik edilmesi amacıyla, Bakanlığımız tarafından düzenlenen Tüketici Ödülleri kapsamında ‘Bilimsel Çalışma Ödülü’ dalında ödüllendirilmeniz uygun görülmüştür.” denildi.

Dr. Öğr. Üyesi Darıcı ödülünü Ankara' da düzenlenecek olan törende Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'dan alacak.

Haber Tarihi : 21.12.2020