Uluslararası İlişkiler Ofisi Yabancı Dil Sınavı Yapıldı

Üniversitemizin uluslararası alanda tanınmasını sağlayan programlardan biri olan Erasmus+ Programı kapsamında üniversiteler ile yapılan anlaşmalar çerçevesinde 2019-2020 akademik yılında eğitim alacak öğrencileri belirleyecek Uluslararası İlişkiler Ofisi Yabancı Dil Sınavı yapıldı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı ve Erasmus Koordinatörü Prof. Dr. Ali Aksu, “Bugün Edebiyat ve Turizm Fakültesi’nde Erasmus Yabancı Dil Sınavımızı gerçekleştireceğiz. Üniversitemiz öğrencilerinden 1100 civarında müracaat oldu. Öğrenciler İngilizce, Arapça, Almanca ve Fransızcadan sınava girecekler. Bu sınavı kazanan öğrencilerden 50 ve 75 puan alanlara ücretsiz olarak İngilizce, Arapça, Almanca ve Fransızca kursları gerçekleştireceğiz. Sınava giren bütün öğrencilere başarılar diliyorum.

 

Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı ve Erasmus Koordinatörü Prof. Dr. Aksu açıklamalarının ardından sınavın yapıldığı sınıfları gezerek öğrencilere başarı dileklerini iletti.

 

Sınava giren öğrencilerin heyecanlı oldukları gözlenirken, Erasmus+ Programı’nın kendileri için büyük fırsat olduğunu, Erasmus+ vesilesiyle eğitim alma ve kendilerini geliştirme imkânlarının bulunduğunu belirttiler.

 



Haber Tarihi : 23.12.2019

AYLARA GÖRE HABERLER