14 Mart Tıp Bayramı Fotoğraf Sergisi

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar sergilendi. Düzenlenen fotoğraf yarışmasına 35 kişi katıldı.

Tıp Fakültesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik girişinde açılan serginin açılışına Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Yılmaz, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Altun ve Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yavuz Siliğ’in düzenlediği fotoğraf yarışmasında, Tıp Fakültesi Dönem-3 öğrencisi Resul Karababa’nın fotoğrafı birinci, Tıp Fakültesi Dönem-1 öğrencisi İbrahim Çırakoğlu’nun fotoğrafı ikinci, Tıp Fakültesi Dönem-3 öğrencisi H. Müberra Kaya’nın fotoğrafı ise üçüncü oldu.

Haber Tarihi : 04.04.2018