SCÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Akreditasyon Belgesi Takdim Töreni gerçekleştirildi. 

 

Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törene, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Havva Tel, Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (HEPDAK) Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Özen Kulakaç ve akademisyenler katıldı. 

 

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız törene dair yapmış olduğu konuşmada, “Akreditasyon süreci boyunca gösterdikleri başarılardan ötürü Sağlık Bilimleri Fakültemizi, Hemşirelik Bölümümüzü ve hocalarımızı tebrik ediyorum. Bu başarıyı ve kaliteyi artırarak devam ettireceğimizi biliyorum. HEPDAK Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Özen Kulakaç’a da emeği için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

HEPDAK Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Özen Kulakaç yaptığı açıklamada, “Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünün, HEPDAK tarafından akreditasyon belgesinin sunulması toplantısında bulunuyoruz. Ben burada olmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. Akreditasyon süresince bu başarıya katkı ve desteklerinden ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Yekbaş’a ve emeği geçen bütün hocalarıma teşekkür ederim.” dedi.

 

Tören, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. 



Haber Tarihi : 03.05.2023

AYLARA GÖRE HABERLER