Öğrencilerimiz Ceceli ile Coştu

Üniversitemiz Bahar Şenlikleri etkinlikleri kapsamında dört gün süreyle dolu dolu hazırlanan Bahar Şenlikleri öğrencilerimizin ve katılımcıların büyük beğenisini kazandı.


Bahar şenliklerinin son gününde öğrencilerimiz bir yıllık sınav streslerini eğlenerek attı. Neşeli ve dostluk ve içinde geçen şenliklerde öğrenciler konserler boyunca tören alanını hıncahınç doldurdu.


Şenliklerde son olarak sahneye çıkan Mustafa Ceceli dinleyenlerini şarkılarıyla eğlendirdi. Üniversitemiz Taha Akgül Spor Salonu’nu hıncahınç dolduran öğrenciler doyasıya eğlenirken Mustafa Ceceli sahnede Sivas'ta olmaktan gurur duyduğunu ve Sivas’ın kendinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.


Birbirinden güzel şarkılarıyla öğrencileri eğlendiren Ceceli konser öncesi yaptığı özel açıklamada; Benim Sivas’a dördüncü gelişim. Öğrenci arkadaşlarımıza final öncesi sağlam bir moral konseri vereceğiz. Burada öğrenci arkadaşlarımızla birlikte olmamız için çaba gösteren Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a çok teşekkür ederim. Sivas’a her geldiğimde birbirinden güzel lezzetlerini tatmadan edemem. Bugün arkadaşlarımızla gittik doyasıya eğlendik.” dedi.


Üniversitemiz öğrencilerine de göndermede bulunan Ceceli, “Sakın benim gibi olmayın, ben üniversiteyi 7 yılda bitirdim. Ben kariyerim için haklarımı sonuna kadar kullanarak tek ders sınavlarına kadar girerek mezun oldum. Arkadaşlarımdan tek ricam şudur. İnsanın en doğal hakkı yaşam hakkıdır. İnsanın yaşam hakkına saygılı olalım. Bu sıralarda bu fakültelerden mezun olduktan sonra bize yakışan ve bize düşen en iyi şekilde mesleğimizi yerine getirmek ve vatanımıza milletimize hayırlı birer birey olmak. Ben inanıyorum ki Sivas Cumhuriyet Üniversitesinden mezun olan arkadaşlarımız ilerde çok iyi yerlere gelecekler. Ülkemizi hem içerde hem de dışarıda gururla temsil edecekler.” dedi.


Konser sonrasında katılımlarından dolayı Rektörlüğümüzce Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Metin Koçak tarafından Mustafa Ceceli’ye çiçek takdiminde bulunuldu.



Haber Tarihi : 19.04.2019

AYLARA GÖRE HABERLER