Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Tarafından Düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi

Yıldızeli Meslek Yüksekokulu’ndaki öğrencilerin oluşturduğu ve 8 takımın mücadele ettiği turnuvanın finalinde Halkla İlişkiler Programı-2 takımı, Maliye Programı-2 takımını mağlup ederek birinci oldu.

Turnuvanın ardından düzenlenen törenle dereceye giren takımların oyuncularına kupaları verildi.

Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Alim, Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Dr. Engin Karakış ve Öğretim Görevlisi Arif Akbaş yaptıkları konuşmalarda, bu tür sportif faaliyetleri düzenleyerek gençlere sporu sevdirmeyi, birbirleriyle tanışmalarını ve sosyal ilişkileri artırmalarını hedeflediklerini söylediler.

Haber Tarihi : 01.11.2016