Üniversitemizde Dört Şeritli Yolların Yapımına Başlandı

Daha güzel, yaşanabilir ve yeşil bir yerleşke için Üniversitemiz tarafından başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yol yapım ve genişletme çalışmaları kapsamında yol kenarlarında bulunan çam ağaçları Sivas Belediyesine ait araç sökme makinası ile sökülerek yerleşkemizin değişik yerlerine nakledildi.

Özellikle YGS, LYS, açık öğretim ve DGS sınavlarının yapıldığı günlerde trafiğin yoğun olmasından dolayı oluşan uzun araç kuyruklarının önlenmesi, öğrencilerimizin sınavlarına geç kalmamaları için yerleşkemizdeki yolların büyük bir kısmı dört şeritli hâle getirilecek.

Yapı İşleri Daire Başkanlığı tarafından koordine edilen çalışmalar kapsamında, ekipler yol genişletme çalışmalarını hava şartları elverdiğince ana nizamiye giriş kapısından başlayarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölgesinde bulunan güvenlik noktasına kadar sürdürecekler.

Güvenlik noktalarının yenilenmesi ile birlikte güvenliğin üst düzeye çıkarılacağı Üniversitemizde yol genişletme çalışmalarıyla birlikte yerleşkemiz yeni bir görünüm kazanacak.



Haber Tarihi : 24.07.2017

AYLARA GÖRE HABERLER