Hastanemizde Engelli Personel İçin Program Düzenledi

Hastanemiz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle hastanede çalışan engelli personel için program düzenledi.

Dr. Hikmet Boran Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Çetin, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Zekeriya Öztemur, Hastane İdari Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Ümit Naldöken’in yansıra çok sayıda engelli personel katıldı.

Programda konuşan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Çetin, “Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve CENGEL koordinatörü Prof. Dr. Recep Toparlı Hocamız engellilerin problemleri ile yakından ilgilenmektedirler. Hastanemizde çalışan engelli personelimiz ve hastanemize gelen engelli hastalarımız bizler için önemli ve kıymetli. Toplumsal birliğin en değerli insanları olan engelli kardeşlerimizin her alanda çalışmalarını canı gönülden istiyoruz. Kurumumuzda çalışan engelli kardeşlerimizin karşılaştıkları problemlere Üniversite yönetimi anında müdahale ederek bu konuda neler yapılabilir çalışmalarını titizlikle yürütüyor.” ifadelerini kullanarak programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Program sonrası katılımcılar, Üniversitemiz Hastanesinde çalışan engelli personel için hazırlanan ikrama katıldılar.

Haber Tarihi : 05.12.2017