Hemşirelik Öğrencilerimize Sözel Bildiri Birincilik Ödülü

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerimiz 18. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi’nde sözel bildiri birincilik ödülü aldılar.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın ile Arş. Gör. Necmettin İşci’nin akademik danışmanlığında Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde gerçekleştirilen kongreye katılan Hemşirelik Bölümü öğrencileri Buse Kartal, Esra Akay, Neslihan Şanalmış, Levent Çömez, Elif Aranmış, Mansur Sain, Yıldız Öğüt ve Merve Nur Turhan hazırlamış oldukları üç ayrı araştırma ile katıldı. 

Öğrencilerimizin yapmış oldukları ve 351 sözel bildiri içerisinden kabul edilen “Hemşirelik Öğrencilerinin Sağlıklı Yaşam Biçimi Davranışlarının Akademik Öz-Yeterliliklerine Etkisi”, “Hemşirelik Öğrencilerinin Akıllı Telefon ve İnternet Bağımlılığı Düzeyleri ile Zamanı Etkin Yönetme Becerileri ve Akademik Başarıları Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi” ve “Hemşirelik Öğrencilerinin Klinik Uygulama Sırasında Yaşadığı Çatışmalar ve Çatışma Çözüm Becerileri” başlıklı çalışmaları ile kongreye katıldılar. 

Kongre bilimsel kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda “Hemşirelik Öğrencilerinin Klinik Uygulama Sırasında Yaşadığı Çatışmalar ve Çatışma Çözüm Becerileri” başlıklı çalışma sözel bildiri birincilik ödülünü kazandı.

 

 



Haber Tarihi : 02.05.2019

AYLARA GÖRE HABERLER