Hafik Kamer Örnek MYO Şehitlerimizi Andı

Hafik Kamer Örnek MYO öğrencilerimiz tarafından 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi münasebeti ile program düzenlendi.

Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Hafik Kaymakam Vekili Rahmi Bulut,  Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan, Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hakan Demiröz, ilçe yöneticileri ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Çanakkale Savaşlarında, Millî Mücadele döneminde ve vatanımızın bütünlüğünü korumak için fedakârca şehitlik mertebesine ulaşan vatan evlatları için Kuran tilaveti yapıldı.

Program şiir okunması, belgesel gösterimi ve kahramanlık türküleri gösterisi ile sona erdi.
Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan program izleyenler tarafından büyük beğeni ile karşılandı.

Program kapsamında ayrıca Hafik Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü tarafından, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin de içinde bulunacağı 40 kişilik öğrenci için Çanakkale Şehitliği gezisi düzenleneceği müjdesi verildi.

Haber Tarihi : 22.03.2019