Üniversitemiz Vakfı Okulları’ndan Büyük Başarı

Üniversitemiz Vakfı Okulları yine ulaşılması güç bir başarıya imza attı ve TEOG sınavında gelenek bozulmadı. Teknolojiyi takip ederek sistemli ve disiplinli çalışmanın sonucu olarak öğrencilerimize verdiğimiz iyi eğitimin meyvelerini alıyoruz. Bu yıl yapılan TEOG sınavında Üniversitemiz Vakfı Okulları Sivas birincisi oldu.

Okul müdürümüz Zafer Babacan yaptığı açıklamada, okullarının ülkenin en başarılı okulları arasında yer almaya devam ettiğini ve bunun haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. Bu başarının artık  bir gelenek olduğunu belirten Babacan, bu gurur verici sonuç için başta Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız olmak üzere emeği geçen tüm idareci ve öğretmen arkadaşlar ile öğrencileri yürekten tebrik ettiğini, öğrencilerinin başarılarının artarak devamını dilediğini, yıl boyu emeğini esirgemeyen velilerimize de teşekkür ettiğini söyledi.

Haber Tarihi : 31.01.2017