Rektörümüz Yabancı Öğrencileri Misafir Etti

Üniversitemizin çeşitli ülkelerle yaptığı protokoller, uluslararası alanda yürütülen tanıtım faaliyetleri neticesini veriyor.


Üniversitemizde yabancı öğrenci değişimi programları kapsamında ikinci dönem eğitim almak için Azerbaycan, Kırgızistan, Tunus, Fas, Etiyopya, Rusya, Gürcistan gibi 13 farklı ülkeden gelen 24 yabancı öğrenciyi Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız misafir etti.

Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarete Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Uluslararası İlişkiler Ofis Başkanı ve Erasmus+ Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Ali Aksu ve öğrenciler katıldı.
 

Rektörümüz öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Üniversitemize daha çok yabancı öğrenci almak hedefimiz. Sizin durumunuz biraz daha farklı; bir dönem burada olacaksınız. Umuyorum dönem içerisinde memnun kalacaksınız. Bu konuda Uluslararası İlişkiler Ofis Başkanı ve Erasmus+ Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Ali Aksu sizlere yardımcı olacaktır. Hem fakülteler ile ilgili sorunlarınız hem de farklı konularda yaşanacak sorunlarda hocalarımız ile mutlaka irtibata geçin.” dedi.

Rektörümüz konuşmasının devamında şunları kaydetti:

“Sizleri burada ağırlamaktan memnunuz. 13 farklı ülkeden 24 öğrencimiz misafir olarak geldiniz. İnşallah bu sayı daha da artacak.” dedi.

Üniversitemizde eğitim alacakları için mutlu olduklarını dile getiren öğrenciler, “Hocalarımız olsun, konakladığımız yerler olsun, her şey çok güzel, bizlerle burada çok güzel ilgileniyorlar. Burada olmaktan çok mutluyuz. Sizlere de bizleri burada misafir ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.
 



Haber Tarihi : 22.02.2019

AYLARA GÖRE HABERLER