Sizler Bizim Gönüllü Elçilerimizsiniz

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, SCÜ’de eğitim-öğretim hayatlarına başlayan Karabağ şehit ve gazi çocukları ile bir araya geldi.

 

SCÜ Senato Toplantı Salonunda gerçekleşen görüşmeye Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Yusuf Yıldırım ve Karabağ şehit ve gazi çocukları katıldı.

“Karabağ’da şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.” diyerek konuşmasına başlayan Rektör Yıldız, “Lisans eğitimlerinize Üniversitemizde başlamanız bize gurur ve mutluluk verdi. Eğitim-öğretiminizi tamamladıktan sonra ülkenize döndüğünüzde orada güzel işler başaracağınıza inanıyoruz. Ayrıca sizler sayesinde iki kardeş ülke arasındaki bağlar daha da güçlenecek. Her şeyden önce sizler bizim gönüllü elçilerimizsiniz.” dedi.

 

Rektör Yıldız’ın konuşmasının ardından Yıldırım, öğrencilere eğitim-öğretim hayatına dair çeşitli bilgilendirmeler yaptı. Konuşmaların ardından Rektör Yıldız ve Koordinatör Yıldırım, öğrencilerin Sivas ve Cumhuriyet Üniversitesine dair sorularını cevaplandırdılar.
 



Haber Tarihi : 04.10.2021

AYLARA GÖRE HABERLER