Bedensel Engelli İlkokul Öğrencisine Bilgisayar

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Cahit Zarifoğlu İlkokulu’nda okuyan 4. Sınıf öğrencisi bedensel engelli Yusuf Talha Uçar’ın bilgisayar isteğini geri çevirmedi.

Cahit Zarifoğlu İlkokulu’nda düzenlenen programa Rektör Başdanışmanımız Prof. Dr. Recep Toparlı, Sivas İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Dursun Yıldırım, Cahit Zarifoğlu İlkokulu Müdürü Recep Yılmaz katıldı.

Rektör Başdanışmanımız Prof. Dr. Recep Toparlı programda yaptığı açıklamada, “Yusuf Talha Uçar adlı öğrencimizin bizden bilgisayar talebi oldu. Biz de Yusuf Talha Uçar’ın bu talebini Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a ilettik. Rektörümüz sağ olsun bizleri ve Yusuf’u kırmayarak bilgisayar hediye etti. Bugün Rektör Hocamızın hediye ettiği bilgisayarı Yusuf’a vermek için buraya geldik.” dedi.

Yusuf Talha Uçar ise mutluluğunu, “Alim Hocama çok teşekkür ederim. İyi ki varsın hocam.” sözleriyle ifade etti.

Yusuf Talha Uçar’ın annesi ise, “Yusuf doğuştan engelli, Rektör Hocamıza Yusuf’u ve bizleri çok sevindirdiği ve emekleri için teşekkür ederim, Allah Hocamızdan razı olsun.” dedi.

Haber Tarihi : 20.04.2018