CENGEL’den Sosyal Sorumluluk Etkinliği

Sosyal sorumluluk ve farkındalık bilinci ile hareket eden Üniversitemiz engellilerimizin yanında olmaya devam ediyor.

Sosyal Hizmetler Kulübü'nün düzenlediği ve Cumhuriyet Üniversitesi Engelliler Birimi’nin (CENGEL) destek verdiği sosyal sorumluluk etkinliği kapsamında Buruciye İşitme Engelliler İlkokulu’nda engelli çocuklarla faaliyet gerçekleştirildi.

Etkinliğe Rektör Danışmanlarımız Yrd. Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Yrd. Doç. Dr. Taner Çifçi, Buruciye İşitme Engelliler İlkokulu Müdürü Sami Koçak, okul öğretmenleri, Sosyal Hizmetler Kulübü gönüllüleri ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte Rektör Danışmanlarımız ve Sosyal Hizmetler Kulübü gönülleri, çocuklarla birlikte; kumdan boyama, parmak boyama, el baskısı, uçurtma uçurma gibi faaliyetlerde bulundular.

Okul Müdürü Karakoç Üniversitemizin ve Üniversite öğrencilerimizin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Üniversitemizin yanımızda olduğunu görmek bizim için çok sevindirici. Bu tür etkinliklerimizin artarak devam etmesini umuyorum.” dedi.

Rektör Danışmanlarımız ise, Üniversitemizin hayatın her alanına dâhil olması gerektiğinin altına çizerek, “Bu kardeşlerimizle birlikte olmak bizim için çok önemli. Üniversitemiz ve şehrimiz arasındaki bağı güçlendirmeliyiz.” ifadelerini kullandılar.

Etkinlik, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

HABERLE İLGİLİ VİDEOLAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

www.youtube.com/watch SRT 



Haber Tarihi : 21.04.2017

AYLARA GÖRE HABERLER