Üniversitemizde Engelli ve Eski Hükümlü İşçi Alımı Kura Çekimi Yapıldı

Üniversitemize 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/D maddesi, 4857 sayılı İş Kanunu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 7 adet temizlik görevlisi (Engelli) ve 3 adet temizlik görevlisi (Eski Hükümlü / Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak şekilde yaralanan) sürekli işçi alımı için noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirildi.

Kura çekimine Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Kadir Özköse, Personel Daire Başkanı Vedat Coşkun ve başvuruda bulunan adaylar katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, “Daha önce ilan ettiğimiz ve Üniversitemize alacağımız 7 engelli 3 eski hükümlünün noter huzurunda kuralarını çekmek üzere burada toplanmış bulunuyoruz. Kura çekiminin hayırlara vesile olmasını diliyor, noterimize ve daire başkanlığımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Gerçekleştirilen kura çekiminde ilan edilen kadro sayısının dört katı asıl, dört katı yedek aday belirlenmiştir.

Gerçekleştirilen kura çekiminin tamamını https://www.youtube.com/watch?v=1--AKrcRQAE adresinden izleyebilirsiniz.

Haber Tarihi : 20.12.2022