Turizm Fakültesi Okuma Kulübü ve Fotoğrafçılık Kulübü’nden Sosyal Sorumluluk Projesi

Turizm Fakültesi Okuma Kulübü ve Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesi ile örnek bir davranış sergilediler.


Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim üyemiz Doç. Dr. Meral Yılmaz’ın öncülüğünde Okuma Kulübü ve Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde başlattıkları proje ile 3 engelliye tekerlekli sandalye kazandırdılar.

Gerekli bütçeyi oluşturduktan sonra Turizm Fakültesi mutfağında yaptıkları çeşitli ürünleri insanlara ulaştırabileceklerini fark eden öğrencilerimiz Okuma Kulübü’nün etkinliklerinde onlara destek veren okurlara verdikleri desteği hatırlatmak amacıyla ağaç plakalarını boyayıp kitap ayıraçları yaptılar.

Gerekli izinler alındıktan sonra ortaya çıkan ürünleri halka ulaştıran öğrencilerimizin ürünleri beğeni ile karşılandı ve çok büyük destek gördü. Elde edilen maddi kazancı da uzun vadede kullanılabilecek ürünlerde değerlendirmek isteyen öğrencilerimiz 3 adet tekerlekli sandalye alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar.
 



Haber Tarihi : 11.04.2019

AYLARA GÖRE HABERLER