Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve İlahiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantıları Yapıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve İlahiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantıları gerçekleştirildi.

Akademik Kurul Toplantılarına, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Kadir Özköse katıldı.

Toplantılarda Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatma Derya Biçer ile İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Aslan, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Gerçekleştirilen toplantılar sonrası Rektör Prof. Dr. Yıldız, 2020-2022 yılları arasında görevde yükselen akademisyenlere belge takdiminde bulunarak cübbelerini giydirdi.

Toplantı sonrası Rektör Prof. Dr. Yıldız, idari personellerle de bir araya gelerek sohbet edip, isteklerini dinledi.

Haber Tarihi : 13.10.2022