Koyulhisar MYO Mezuniyet Töreni Yapıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Koyulhisar Meslek Yüksekokulunda (MYO) Mezuniyet töreni yapıldı.

 

MYO bahçesinde gerçekleştirilen törene, Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, MYO Müdürü Doç.Dr. Mahmut Akpınar, İlçe Protokolü akademik ve idari personeller ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

Mezuniyet töreninin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Epsileli “Sizinle burada olmak çok güzel. Koyulhisar MYO ilçemizin önemli değerlerinden biri. Siz öğrencilerimizi mezun etmenin mutluluğunu yaşasak da içimizde buruk bir sevinç var.” şeklinde konuştu.

 

Sonrasında söz alan Doç. Dr. Akpınar, “Sevgili gençler, Üniversitemizin kapısından içeri girdiğiniz andan itibaren bir birey olarak değerli olduğunuzu hissettirdiniz. İnancınız, cinsiyetiniz ve yaşam tarzınız ne olursa olsun, sizler bu üniversitenin birer değeri oldunuz.  Bugün ise 2 yıllık eğitiminizi başarıyla tamamlayarak Türkiye’nin güçlü ve köklü üniversitelerinden biri olan üniversitemizden mezun olmanızın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Osman Epsileli, MYO Müdürü Doç. Dr. Mahmut Akpınar ve MYO Müdür Yardımcısı Ögr. Gör. Caner Öniz, bölüm 1, 2 ve 3’üncülerine diploma ve hediyelerini verdi.

 

Mezuniyet töreni öğrencilerin hep birlikte kep atmasıyla son buldu.


 



Haber Tarihi : 21.06.2022

AYLARA GÖRE HABERLER