Koyulhisar Meslek Yüksekokulumuzda İnternet Haftası Etkinliği

İnternet Haftası kapsamında Koyulhisar Meslek Yüksekokulumuzda İnternet Haftası etkinliği düzenlendi.

 

Koyulhisar Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen etkinliğe, Koyulhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ömer Aslan, Ordu Üniversitesi Mesudiye Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Babalık, öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı.

 

Programın açış konuşmasını yapan Koyulhisar Meslek Yüksekokulu Doç. Dr. Ömer Aslan, “İnternet; yaşantımızı elektrik, matbaa, telefon kadar değiştirdi. Yalnızca bir iletişim aracı değil, birçoğumuz için günlük hayatın bir parçası hâline geldi. Bu teknoloji yardımıyla pek çok konuyla ilgili bilgiye kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde erişilebilmekteyiz.” dedi.

 

Açış konuşmasının ardından Koyulhisar Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Bilgisayar Teknolojileri bölümü Öğretim Görevlisi Simge Akgül, “Türkiye de İnternetin Dünü ve Bugünü”, Ordu Üniversitesi Mesudiye Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bölüm Başkanı Öğretim Elemanı Mehmet Babalık “Türkiye de İnternet haftasının bu yılki konusu olarak seçilen “Yapay Zekâ”, Koyulhisar Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı/Bilgisayar Teknolojileri Bölüm başkanı ve Öğretim Elemanı Ramazan Demirde,“Kripto Para-Bitcoin” konularında katılımcılara bilgi verdiler.

 

Yapılan sunumların ardından Koyulhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ömer Aslan, sunum yapan katılımcılara teşekkür belgesi verdi.

 

Program Koyulhisar Meslek Yüksekokulu öğrencileri arasında düzenlenen bilgisayar oyunu turnuvasında dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesiyle sona erdi.



Haber Tarihi : 27.04.2018

AYLARA GÖRE HABERLER