Güzel Sanatlar Fakültemizce Türk Halk Müziği Konseri Verildi

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Halk Müziği Topluluğu , "Dilimizde Türküler" adlı Türk halk müziği konseri verdi.

Üniversitemiz Kültür Merkezi'nde şefliğini öğretim elemanı Kürşat Taydaş’ ın yaptığı konserde öğrencilerimiz ile saz ve ses sanatçılarından müteşekkil koro çeşitli yörelerden türküler seslendirdi. Konserde söylenen türkülere katılımcılar da eşlik etti.

Konsere Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali Taşkın,Rektör Yardımcı Mehmet Çimen,Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Başara, İletişim Fakültesi Dekanı Cemal Ağrıman, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci ile vatandaş katıldı.

Program sonunda konuşan Rektör vekilimiz Prof. Dr. Ali Taşkın, “Yönetim olarak üniversitemizin eğitim dışında farklı alanlarda da kendisini göstermesine desteğimiz tamdır. Bu güzel organizasyonu hazırlayan tüm ekibe teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Ali Taşkın program sonrası şef öğretim elemanı Kürşat Taydaş’a teşekkür belgesi verdi.

HABERLE İLGİLİ VİDEO İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

www.youtube.com/watch     SRT

www.youtube.com/watch     Kanal 58