Üniversitemiz İletişim Fakültesi ve Eğitim Fakültesi Akademik Kurulları Yapıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) İletişim ve Eğitim Fakültesi Akademik Kurulları yapıldı.

Akademik Kurul Toplantılarına, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ünal Kılıç, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aksu  ve akademisyenler katıldı.Her iki kurulda da eğitim-öğretim, araştırma ve uygulama faaliyetleri değerlendirildi.

Kurulların sonunda, Rektör Prof. Dr. Yıldız ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kılıç, 2020-2022 yılları arasında doçentlik ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atamaları yapılan, öğretim üyelerine belge takdiminde bulunarak cübbelerini giydirdi.

Kurulların ardından Rektör Yıldız, İletişim ve Eğitim Fakültelerinin idari personelleriyle bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Haber Tarihi : 06.10.2022