Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’ndan Sosyal Sorumluluk Projesi Etkinliği

Quick Sigorta’nın sigortacılık öğrencilerine yönelik olarak planladığı sosyal sorumluluk projesi olan “Teoriden Pratiğe Atlayış Serbest” çerçevesinde ilk etkinliği, Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi

Etkinliğin açış konuşmalarını Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yüksel Aydın ve Sigortacılık ve Risk Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Esra Aydın Ünal gerçekleştirdiler.

Daha sonra Quick Sigorta CEO’su Levent Uluçeçen, Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nedim Erdem, Öğretim Görevlisi Muhsin İpek bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı.

Konuşmaların ardından yapılan dijital sigortacılık program tanıtımı ve soru-cevap bölümlerinin ardından etkinlik sona erdi.

Programa Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencilerinin yanı sıra Suşehri ile Divriği Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ile öğrencileri de katıldı.

Haber Tarihi : 10.11.2017