2. Öğrenci Proje Fikir Yarışması’nda Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi

Üniversitemiz Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne bağlı olan, Proje Destek Ofisi tarafından “2. Öğrenci Proje Fikir Yarışması” düzenlendi. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

 

Üniversitemiz Kültür Merkezi Ergün Göze Salonu’nda düzenlenen törene Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak, Rektör Danışmanımız Dr. Öğretim Üyesi Enis Baha Biçer, Üniversitemiz Vakfı Genel Sekreteri Öğretim Görevlisi Mahmut İnat, öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.
 
Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak yaptığı konuşmada “Bizler Proje Uygulama ve Koordinasyon Merkezi olarak sadece akademisyenlere değil öğrencilerimiz için de bir takım etkinlikler yapmaya başladık. Üniversitemizden 47 proje fikri bize gönderildi ve bu projelerden ilk aşamada 30’u elendi 17 tanesi kaldı. Kalan 17 projenin içerisinden birinciyi, ikinciyi, üçüncüyü belirledik.” ifadelerini kullandı.
 
Yarışmada dereceye giren öğrencilere Üniversitemiz Vakfı tarafından 2000, 1000 ve 500 TL’lik ödüller verildi.
 
Toplam 47 projenin başvurduğu yarışmada ilk elemeyle kalan 17 projeden sunumları sonucunda ödül alacak ilk üç proje belirlendi.
 
Proje Fikirler arasından birincilik ödülleri, “Taşıtlarda Tümleşik Çalışan Termoelektrik Jeneratörü İle Atık Isı Enerjisinden Elektrik Enerjisinin Elde Edilmesi “ başlıklı proje ile Teknoloji Fakültesi 4. sınıf öğrencileri Emin Bola, Ahmet Sarıdoğan, Murat Köse, Gözde Çelik ve Kadir Kondur’a verildi.
 
İkinci olan Proje Fikirleri ödülleri ise; Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencilerinden Senem Bozgeyik, Arife Büşra Şensoy, Gizem Can, Nurcan Çobanoğlu, Yeşim Dellal, Melike İkizek, Esra Kuzu tarafından hazırlanan “Kadınların Toplumsal Cinsiyet Rollerinin Psikolojik Uyum İle İlişkisinin Üç Farklı Kuşakta İncelenmesi” başlıklı projeye layık görüldü.
 
Sivas Meslek Yüksek Okulu’ndan Halit Köksal ise “İkramlık “başlıklı proje fikriyle üçüncülük ödülünü aldı.
 
2. Öğrenci Proje Fikir Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri; Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezai Elagöz, Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Enis Baha Biçer, Vakıf Genel Sekreteri Öğr. Gör. Mahmut İnat, Edebiyat Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Yeliz Kındap Tepe ve Sivas Meslek Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Bora Öz tarafından verildi.
 



Haber Tarihi : 29.05.2018

AYLARA GÖRE HABERLER