MYO Öğrencilerine Çevrim İçi İş Kulübü Eğitimi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sivas İŞKUR İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen ortak proje kapsamında Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu son sınıf öğrencilerine çevrim içi iş kulübü eğitimi verildi.

İş yaşamına hazırlanan, üniversite öğrencisi veya üniversiteden yeni mezun gençlerin, iş arama sürecinde ihtiyaç duyacağı öz geçmiş hazırlama, mülakat teknikleri vb. başlıklarda uygulamalı eğitimler almaları amacıyla iş ve meslek danışmaları tarafından 6-8 Ocak tarihleri arasında düzenlendi.

Yapılan açıklamada, eğitimlerin çevrim içi gruplar hâlinde devam ettiği, İş Kulübü eğitimlerine katılarak ücretsiz/sertifikalı iş eğitimlerinden yararlanmak ve iş/staj imkânlarından haberdar olabilmek isteyenlerin kariyer.cumhuriyet.edu.tr adresini ziyaret edebilecekleri ifade edildi.

Haber Tarihi : 20.01.2021