Hukuk Fakültesi ve Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi ve Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Hukuk Fakültesi’nde düzenlenen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Hukuk Fakültesi Dekanı Ali Taşkın, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Enis Baha Biçer ve fakültede görev yapan akademisyenler katıldı.

Eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, Prof. Dr. Ali Taşkın Fakülte çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirdi.

Program sonunda Rektör Yıldız, 2020-2022 yılları arasında doçentlik ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atamaları yapılan, öğretim üyelerine belge takdiminde bulunarak cübbelerini giydirdi.

Rektörümüz ardından Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Akademik Kurul Toplantısına katıldı. Konservatuvar Müdürü Doç. Dr. Göktürk Erdoğan konservatuvarda yapılan çalışmalar hakkında Rektörümüze bilgiler verdi.

Akademik kurulların önemine değinen Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, ”Göreve geldiğimizden bu yana dikkat ettiğimiz konulardan biri akademik kurullardır. Akademik Kurul çalışmalarını her zaman yakından inceliyoruz.’’ dedi.

Toplantı sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, 2020-2022 yılları arasında doçentlik ve doktor öğretim üyesi kadrosuna atamaları yapılan, öğretim üyelerine belge takdiminde bulunarak cübbelerini giydirdi.

Haber Tarihi : 28.09.2022