Şarkışla Âşık Veysel MYO’da Futbol Turnuvası

Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu’nda ‘Bölümler Arası Futbol Turnuvası’ düzenlendi. 


Turnuvaya Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Laborant ve Veteriner Sağlık, Maliye, Banka ve Sigortacılık, Bilgisayar Programcılığı bölümleri katılırken final müsabakası Laborant Veteriner Sağlık Programı 1’inci sınıfı öğrencileri ile 2’nci sınıf öğrencileri arasında oynandı.  
 
Öğretim Görevlisi Halil Kaya Şeker’in hakemliğini yaptığı karşılaşmada Laborant Veteriner Sağlık Programı 1’inci sınıf öğrencileri rakibini 5-3 yenerek turnuva şampiyonu oldu. 

Turnuva hakkında açıklamada bulunan Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu, “Okulumuzda alanında yetkin isimler tarafından neredeyse her hafta konferans düzenliyoruz. Bunun yanı sıra koromuz müzikle ilgilenen öğrencilerimizin gayretleriyle faaliyetlerini sürdürüyor. Spor müsabakaları aracılığıyla da öğrencilerimize sosyal etkinlikler düzenliyoruz.” dedi. 

Turnuva sonunda şampiyon takıma kupa ve madalyaları Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu tarafından verildi.
 



Haber Tarihi : 02.05.2019

AYLARA GÖRE HABERLER