Üniversitemiz Vakfından Özel Program

Üniversitemiz Vakfı ve Özel Uzman Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi iş birliği ile anneler günü ve engelliler haftası münasebetiyle engellilere yönelik eğlence programı düzenlendi.

Üniversitemizin Çok Amaçlı Salonunda gerçekleşen programa Üniversitemiz Vakfı Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Alim, Özel Uzman Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Tuğba Kahçi, engelli çocuklarımız, aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen programda engelli çocuklarımız ve aileleri müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Özel Uzman Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Tuba Kehçi yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz haftalarda engelliler haftası ve anneler günü kutlandı. Biz Cumhuriyet Üniversitesi ile iş birliği yaparak ikisini bir arada kutlamak istedik. Hem çocuklarımızı  hem de anneleri bugünde buluşturarak gönüllerince eğlenmelerini sağladık. Bu programı yapmamızdaki temel amaç, normal annelerden daha çok fedakârlık yapan engelli bireylerin ailelerini böyle bir günde en azından çocuklarıyla birlikte eğlenerek vakit geçirmelerini sağlamaktı. Cumhuriyet Üniversitesi olarak bizlerden desteklerini esirgemeyen Rektörlüğümüze ve Doç. Dr. Ahmet Alim Bey’e çok teşekkür ederim.” dedi.

Üniversitemiz Vakfı Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Alim ise yaptığı açıklamada, “Uzman Eğitim Kurumlarının düzenlediği bu gecede Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı olarak biz de onların yanında yer aldık. Cumhuriyet Üniversitemiz zaten engellilerin yanında. Geçmişte bunlarla ilgili birçok programlar yaptık. Sayın Rektörümüzün, Rektör Yardımcılarımızın, özellikle engellilerin Sivas’ta dedesi olarak bilinen Prof. Dr. Recep Toparlı’nın bu güzel günde bütün engellilere selamları var. Üniversitemizin bu kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu tekrar buradan duyurmak isteriz.” ifadelerini kullandı.

Program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 



Haber Tarihi : 24.05.2017

AYLARA GÖRE HABERLER