Gençlik ve Güvenli Gelecek

Gençleri terör örgütlerinin eleman kazanma çalışmaları konusunda bilinçlendirmek, teröre karşı devlet-vatandaş işbirliği içerisinde, halkın devlete olan güven ve desteğini güçlendirmek amacıyla İl Emniyet Müdürlükleri tarafından 2019-2020 yılı eğitim ve öğretim dönemi içerisinde üniversite ve liselerde “Gençlik ve Güvenli Gelecek” isimli proje kapsamında bilgilendirme konferansları veriliyor.

 

Bu çerçevede Üniversitemiz Koyulhisar Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Koyulhisar İlçe Emniyet Amirliği tarafından konferans düzenlendi.


Koyulhisar Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa Yüksekokul öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli uzman personeller tarafından verilen konferansta, yürütülen projenin terör örgütlerine karşı çok yönlü sürdürülen mücadelenin etkinliğini artırmak ve başta öğrenciler olmak üzere toplumun her katmanına ulaşmasını sağlamak olduğu anlatıldı.

Terörle mücadeleyi psikolojik yönden destekleyerek en üst seviyeye çıkarmak gayesiyle, ülkemiz aleyhinde yıkıcı, bölücü ve dini istismar eden terör örgütlerine karşı ortak mücadele bilincini geliştirmenin öncelik olduğu vurgulandı.



Haber Tarihi : 10.12.2019

AYLARA GÖRE HABERLER