Eğitim Bir- Sen Üniversite Şubesi'nden Rektörümüze Ziyaret

Eğitim Bir-Sen Üniversite Şubesi Başkanlığına seçilen Zafer YILDIZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Üniversite çalışanları ve Eğitim Bir-Sen üyelerinin mevcut sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. YILDIZ ziyarette “Anayasamız, yasalarımız ve Türkiye Cumhuriyeti’nin taraf ve üye devlet olarak bağlı olduğu uluslararası sözleşme ve şartlardan doğan hak ve yetkilerine dayanarak üyelerinin ekonomik, sosyal, kültürel ve demokratik hak ve menfaatlerinin adalet ve eşitlik ilkelerine göre korumak ve geliştirmek amacıyla kurulan sendikanızın Üniversite Şube Başkanlığına seçilen başta sendika şube başkanı Sayın Zafer YILDIZ olmak üzere yönetim kurulu üyelerine hayırlı olmasını ve başarılı çalışmalar yapmanızı diliyorum.” dedi.

Haber Tarihi : 28.12.2016