Modern Stadyumlar ve Maç Günü Gelirleri Konulu Konferans Düzenlendi

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz “Modern Stadyumlar ve Maç Günü Gelirleri” konulu konferans düzenledi.

Üniversitemiz Kültür Merkezi Vehbi Cem Aşkun Salonu’nda gerçekleştirilen programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Mehmet Gül, Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Kanal 58 Spor Müdürü Mustafa Ateş ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Gül, “Ülkemizde son beş yıl içerisinde spor tesislerine ciddi yatırımlar yapıldı. Spor tesisleri ve stadyumlarla ilgili Türkiye’de çok büyük atılımların yapılmasının meyvelerinin önümüzdeki yıllarda yeneceğinden kuşkumuz yoktur.” dedi.

Ardından konuşan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven futbolun teknolojiye geçişinin önemli olduğunu belirterek passolig hakkında bilgi vermek üzere konferansa konuşmacı olarak katılan Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı’ya teşekkür etti.

Daha sonra konferansa geçildi. Konferansta Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı Türk takımlarının passolig üzerinden elde ettiği kazançlar, seyirci potansiyelleri ile spor kulüplerinin reklam ve gelirleri hakkında bilgiler verdi.

Futbol kulüplerinin yönetiminin çok önemli olduğunu dile getiren Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, son yıllara nazaran Sivasspor seyirci potansiyelinin de arttığını ifade etti.

 



Haber Tarihi : 29.11.2017

AYLARA GÖRE HABERLER