Rektörümüzden Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul’ a tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven ve Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Hakan Yekbaş da hazır bulundu.


Ziyarette konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Üniversitenin ilk yapılanması önemli. Allah kolaylıklar versin. Elbette yeni kurulan bir üniversitenin epey bir zorluğu olacaktır. Biz her zaman yanınızdayız, yapabileceğimiz ne varsa hazırız. Zaten bir çalışma başlamış ve yeni üniversitenin yeri de belli olmuştu. Üniversitemizin Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı'ndan da destek istendi. İkinci bir üniversitenin ilimizde olması önemli. Çünkü sınavlarımız da, tez izlemeler de, yüksek lisans ve doktora savunmalarında bir başka üniversiteden getirtiyorduk, bu açıdan da güzel olacak inşallah.

Ziyarette konuşan Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, “Sayın Hocam sizin samimiyetinize güveniyorum, önceki arkadaşlığımıza, dostluğumuza güveniyorum. Sizlerin yardım ve desteklerinizle üniversitemizin temelini atarız. Sizin desteğiniz ile birlikte yardımlarınız bizim için çok önemli.” ifadelerini kullandı.
 
 



Haber Tarihi : 31.12.2018

AYLARA GÖRE HABERLER