Üniversitemiz 2019 Bahar Şenliği 4’ncü Gün Etkinlikleriyle Sona Erdi

Uzun bir aranın ardından Rektörlüğümüz tarafından düzenlenen 2019 Bahar Şenliği dördüncü günü yapılan birbirinden güzel etkinliklerle sona erdi.

Halk Oyunları Gösterisi

2019 Bahar Şenlikleri etkinlikleri kapsamında Naci Şahin yönetimindeki Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu tarafından birçok yöreye ait oyunlar sergilendi.

Türk Halk Müziği Konseri

Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Hasan Noyan Şefliğinde Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Bölümü öğrencileri birbirinden güzel parçaları seslendirerek dinleyicilerin büyük beğenisini topladılar.

Bahar Şenlikleri Etkinlikleri kapsamında son olarak Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencilerimiz Şef Umut Yaymak yönetiminde Türk Halk Müziği Konseri ile dinleyenleri âdeta büyüledi.

Haber Tarihi : 19.04.2019