CÜFA’da Yetişen Öğrenciler Tecrübelerini Aktardılar

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde kurulan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Film Atölyesinde (CÜFA) yetişen öğrenciler tecrübelerini aktardılar.

Kısa süre önce kurulmasına rağmen SCÜ’ye kazandırdığı ulusal ve uluslararası ödüllerle ilkleri yaşatan CÜFA yetiştirdiği öğrencilerle de piyasanın kalifiye eleman ihtiyacını karşılıyor.

Bu kapsamda, Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü İletişimciler Topluluğu tarafından düzenlenen Kariyer Günlerinde CSBMYO’dan geçtiğimiz dönem mezun olan TRT Belgesel Dış Yapımlar görüntü yönetmeni ve kameramanı Kadir Sülüner ve BBN Türk stüdyo kamera ve jimmy jib operatörü Fatih Coşgun öğrencilere tecrübelerini aktardılar.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşinin ardından konuklara CSBMYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Yalman tarafından teşekkür belgesi verildi.

Haber Tarihi : 31.03.2022