Vali Gül Hastanemizde Kalan Hastaları Ziyaret Etti

 Vali Davut Gül, Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Mehmet Çimen, Hastane Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Zekeriya Öztemur ile birlikte Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek burada yatan hasta, hasta  yakınları ile burada  nöbet tutan sağlık personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Hastaları tek tek ziyaret eden Vali Davut Gül ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çimen, hastalara refakatçilere ve sağlık çalışanlarına karanfil dağıttı.

Hastane ziyaretleri sonrasında bir konuşma yapan Vali Davut Gül “Allah kimseyi hastaneye düşürmesin fakat her hastaya da Cumhuriyet Üniversite Hastanesi gibi hastaların iyi şartlarda tedavi gördüğü ve ilgilenildiği hastaneler nasip etsin” diyerek bayramını hastanelerde geçirmek zorunda kalan tüm hastalarımıza acil şifalar diledi.

Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Çimen ise hasta, hasta yakınlarıyla görüşerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve bayramlarını tebrik etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çimen ayrıca sağlık çalışanlarımızla da sohbet ederek, zor ve kutsal görevler yaptıklarını söyleyerek kolaylıklar diledi ve bayramlarını tebrik etti. 



Haber Tarihi : 15.09.2016

AYLARA GÖRE HABERLER