Valimiz Salih Ayhan Üniversitemizde Konferans Verdi

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Kulübü tarafından Valimiz Salih Ayhan’ın konuşmacı olduğu “Türk İdare Sistemi ve Kişisel Kariyer Gelişimi” konulu konferans düzenlendi.

Konferansa Valimiz Salih Ayhan, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Taşkın, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. İbrahim Delice, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Osmanlı’dan günümüze idare sistemi hakkında bilgiler veren Vali Ayhan öğrencilerin Başkanlık Modeli ile ilgili sorularına da cevap verirken, öğrenciler tarafından Türk İdare Sistemine duyulan ilginin gelecek açısından önemli olduğuna vurgu yaptı.

Bireysel kariyer gelişimi hakkında düşüncelerini aktaran Ayhan, gençlerin kariyer planlaması yaparken dikkat etmesi gereken ayrıntıları da anlattı.

Konferans, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. İbrahim Delice ve Sosyoloji Bölümü Öğrenci Kulübü Başkanı Melike Albayrak’ın Valimiz Salih Ayhan’a çiçek ve hediye takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber Tarihi : 17.05.2019