Fen Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Fen Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Fen Fakültesi’nde düzenlenen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ünal Kılıç ve Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris Zorlutuna ve fakültede görev yapan akademik ve idari personel katıldı.

Eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris Zorlutuna, fakülte çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirdi.

Toplantıda yaptığı konuşmada Akademik kurulların önemine değinen Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Fen Fakültesi bilimsel çalışmalarda önde gelen fakültelerimizden bir tanesidir. Bu tür çalışmaları Rektörlük olarak destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.” dedi.

Konuşmalar sonrası akademik çalışmalarda dereceye giren akademisyenlere Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Hakan Yekbaş ve Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris Zorlutuna belgelerini takdim etti.

Haber Tarihi : 15.06.2023