Personelimize Promosyon Ödemesi

Kurumumuza en son alınan 250 personelimize promosyon verilmesine ilişkin Vakıflar Bankası ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi arasında “Personel Maaş ve Banka Promosyon Protokolü” imzalandı.

İmza törenine Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız ve Vakıflar Bankası Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Şube Müdürü Hakan Çalışkan katıldı.

Personelinin hiçbir hak kaybına uğramadan özlük haklarına yönelik çalışmalar gerçekleştiren Üniversite Rektörlüğü, geçtiğimiz aylarda üniversite bünyesine alınan personele de mevcut protokol hükümleri uygulanarak 900 TL tutarında maaş promosyon ödemesinin yapılmasını sağladı.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Rektör Yıldız, “Vakıflar Bankası Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Şubesi ile personelimize yönelik promosyon protokolü imzaladık. Personelimizin bütün haklardan faydalanmasını istiyoruz. Bu çalışmanın hayata geçmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Personelimize de hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Haber Tarihi : 26.10.2020