1.Cumhuriyet Üniversitesi Romatoloji Günleri Düzenlenecek

2017-2018 yılı eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Üniversitemizde eğitici çalışmalar bütün hızıyla başlıyor..

Türkiye Romatoloji Derneği (TRD), Üniversitemiz Rektörlüğü ve Tıp Fakültesi Dekanlığı’nın katkılarıyla 8–9 Eylül 2017 tarihleri arasında “1. Cumhuriyet Üniversitesi Romatoloji Günleri” düzenlenecek.

Çalışmanın amaçları arasında günümüz bilgi çağında her geçen gün yeni tanı yöntemleri, yeni tedavi şekilleri geliştirilmesi bulunuyoruz. Bu bağlamda, yenilenen tıbbi bilgileri pekiştirmek, romatoloji ve romatizmal hastalıklar konusunda uzman öğretim üyelerinin tecrübelerinden faydalanmak ve romatolojiye ilgi duyan herkesi bir araya getirmek yer alıyor.

Üniversitemiz ailevi Akdeniz Ateşi (FMF) hastalığı başta olmak üzere romatizmal hastalıkların sık görüldüğü bir coğrafyada yer alan ilimizde ve çevre illerimiz olan Tokat, Giresun, Erzincan, Yozgat gibi illere de romatoloji ve sağlık alanında hizmet sunuyor.

Haber Tarihi : 07.09.2017