Rektör Yıldız ve Vali Ayhan İftarda Öğrencilerle Bir Araya Geldiler

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) öğrencileri için düzenlenen iftar programı SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ve Sivas Valisi Salih Ayhan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Sivas Valiliğinin katkılarıyla Merkezi Kafeterya’da düzenlenen iftarda Rektör Yıldız ve Vali Ayhan’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven ve Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Özköse de eşlik ettiler. İftara 2 binin üzerinde öğrenci katıldı.

Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kur’an tilavetinin ardından Rektör Yıldız bir konuşma gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Yıldız, “Önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de sizlerle birlikte iftar yapmak istiyoruz. İftarlarımızı hayır sahipleri veriyor. Bugün de Valiliğimiz veriyor. Sayın Valime teşekkür ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin.” dedi.

Vali Ayhan ise mübarek bir günde öğrencilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Haber Tarihi : 05.04.2022