Cumhuriyet Üniversitesi Başkent'te

Sivas’ın Kültürünü Ankara’ya taşıyan “Başkent’te 3. Sivas Günleri” Sona Erdi
 
Ankara Sivaslı Dernekler Federasyonu öncülüğünde gerçekleştirilen ve Sivas Valiliği, Sivas Belediyesi, Üniversitemiz ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte, ilçeler ve bazı firmaların da katıldığı Başkentte 3. Sivas Günleri programı Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde sona erdi.
 
Etkinlik boyunca Üniversitemizin standı halkımız tarafından büyük ilgi gördü. Standımızda halkımız Sivas ve Üniversitemiz hakkında, öğretim elemanlarımız ve personelimiz tarafından bilgilendirildi.
 
Etkinlik süresince Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, rektör yardımcılarımız ve rektör danışmanlarımız Üniversitemizin daha iyi yerlere gelebilmesi için Ankara’da bir dizi görüşme yaptılar. 
 
Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın başkanlık ettiği toplantıya da katılan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversitemizin var olan potansiyelini daha görünür kılmak, Sivas’a ve bilim dünyasına daha çok katkıda bulunabilmek için bazı bakanlarımız, milletvekillerimiz, genel müdürler ile Ankara’daki Sivaslı bürokratlar, akademisyenler ve iş adamlarıyla bir araya gelerek görüşmelerde bulundu.
 
 



Haber Tarihi : 08.12.2016

AYLARA GÖRE HABERLER